VOOR ONDERNEMERS

DIGITALE TOOLKIT REGIO ALKMAAR ROUTES
Het doel van deze toolkit is om zoveel mogelijk bewoners en bezoekers van Regio Alkmaar de recreatieve routes te laten beleven.

Dit is de boodschap richting bewoners en bezoekers:

‘Regio Alkmaar is een schatkist vol met (cultuurhistorische) verhalen en trekpleisters. Bewoners en bezoekers kunnen de mooie omgeving van regio Alkmaar ontdekken door diverse (gratis) fietsroutes. Meer weten over de routes en de verhalen? Download de AbelLife app.’

Voor wie is deze toolkit bedoeld?

Voor ondernemers, organisaties die communiceren met bewoners en bezoekers van Regio Alkmaar in het kader van toerisme en recreatie.
Het doel van deze toolkit is om zoveel mogelijk bewoners en bezoekers van Regio Alkmaar de fietsroutes te laten beleven door middel van storytelling / verhalen.

Er zijn verschillende thematische fietsroutes vanuit Alkmaar naar Langedijk, Heerhugowaard, Heiloo, Egmond, Castricum, Uitgeest, Bergen en Schoorl. Deze routes zijn overal te starten.

Wat kunnen ondernemers er mee?

De ondernemer krijgt een digitale toolkit met daarin nuttige informatie. De ondernemer kan deze informatie gebruiken om: 1. op de website te zetten als inspiratie/informatie voor bezoekers, 2. voort borduren op de verhaallijn door producten te ontwikkelen (arrangement/menu/voordeelactie, e.d.)

De Toolkit is HIER te downloaden.